Anmälan LinköpingScrap mars 2015

Nu är det dags att anmäla sig till vårens LinköpingScrap.

Platsen för träffen är Kungsbergsskolans matsal mitt i centrala Linköping (Drottningtorget 1). På plats i lokalen kommer Scrap-Perra att finnas med sin butik.
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 09.00-18.00. Massor av härligtscrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn):

400 kr för hel helg
250 kr för antingen lördag eller söndag.

Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma. I priset ingår välkomstpåse, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap!
Anmälan: Klicka på länken med anmälningsformuläret nedan och fyll i formuläret.
OBSERVERA att det är en person per anmälningsblankett som gäller. Vi kommer så forts om möjligt skicka dig en bekräftelse på att du fått plats, men din plats är inte giltig förrän du har betalt. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Senast den 9/3 måste vi ha din betalning, annars finns det risk att du förlorar din plats. När du väl betalt är platsen bindande, dvs det går inte att få tillbaka pengarna om du senare väljer att inte komma.

Anmälningsformulär

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta med som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (i Kungsbergsskolans matsal, Drottningtorget 1, Linköping), inspireras, handla i våra gästande butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS!

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärrende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com


Presenterar Sirap i Paris

Idag vill jag presentera en av våra sponsorer: Sirap i Paris. Ett stort tack till Malin och Clara för att ni är med och sponsrar vår träff!
Texten har vi fått av Malin och Clara.
 
 

Minns du när du var liten och stod i glasskiosken och det endast fanns smakerna jordgubb, päron och vanilj att välja på? Visst var det ändå ganska skönt? Idag översköljs vi dagligen och ständigt av en rad valmöjligheter och det borde väl bara vara till vår fördel. Eller?

Hos Sirap i Paris tänker vi att bland det dyrbaraste vi har nu för tiden är vår egen tid. Alltför många valmöjligheter kan stjäla tid som vi hellre egentligen skulle använda till att vara kreativa. Så Sirap i Paris gör jobbet åt dig istället! Vi väljer ut ett noggrant sortiment från de bästa leverantörerna; vi väljer den bästa tejpen och de mest användbara färgerna på cardstock, vi spanar efter nyheter och följer trenderna åt dig, så att du i lugn och ro kan ägna dig åt skapandet istället. Detta ger i gengäld Dig som kund enkelhet,trygghet och smidighet, något som vi också blivit enormt uppskattade för hos våra kunder. Och allt detta med bästa möjliga kundservice- såklart!

Varmt välkommen in i vår webshop! www.sirapiparis.se

Gilla oss gärna på Facebook https://www.facebook.com/pages/Sirap-i-Paris/317818855056686?ref=bookmarks och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1


LinköpingScrap 14-15 mars!!!

Är ni sugna på scrapträff?! 14-15 mars är det åter igen dags för LinköpingScrap. Har du inte bokat datumet redan, så gör det nu!
Platsen för träffen är Kungsbergsskolans matsal mitt i centrala Linköping (Drottningtorget 1). På plats i lokalen kommer Scrap-Perra att finnas med sin butik. 
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 09.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Fredagen den 20 februari kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE (som kommer så fort som möjligt) innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn): 
400 kr för hel helg
250 kr för antingen lördag eller söndag.
Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma. 
I priset ingår en välkomstpresent, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap! 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i Kungsbergsskolan, Drottninggatan 1, i Linköping), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i mars! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet".

RSS 2.0