Platser kvar

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar på lördagen och några fler dagar på söndagen!!! Varmt välkommen med din anmälan!!
(se anmälnings-inlägget nedan)

Namnskylten

Nu är det dags att presentera temat för namnskylten. Vi vill att du inspireras av bildens färger!! Du väljer själv om du vill skapa din namnskylt hemma i lugn och ro, eller som en "isbrytare" på träffen. Som vanligt kommer det att finnas färdigskurna lappar och säkerhetsnålar för den som behöver på träffen. 
Också som vanligt, kommer vi att använda namnskyltarna som lotter i en dragning på både lördag och söndag kväll.
 


Utökad loppis under träffen!

Under LinköpingScrap 29-30 september kommer vi denna gång att ha ett större utrymme för loppisborden,så rota runt lite extra bland era saker därhemma och ta med och sälj! Vi kommer att placera ut bord utanför scrapsalen där vi brukar ha ett "mistbord" ståendes bland annat.

Tänk också på riskerna med att ha era saker ståendes där,vi kan tyvärr inte förhindra om det skulle förekomma klåfingriga personer,hur gärna man ej tror att det inte existerar :-( Ha ingen burk med pengar framme där utan be dem betala direkt till dig som säljare.

Skriv tydliga lappar och prismärk ordentligt med pris och namn och vem man ska betala till.Skriv även gärna till när ni är på plats ungefär var i lokalen ni sitter så blir det lättare att leta upp försäljaren.

Varmt välkomna att sälja på loppisborden eller kom och fynda för er som inte ska sitta ner och scrappa!

Vanlig Anmälan

Nu öppnar vi upp för "vanliga" anmälningar. Det innebär att helhelgarna inte längre har förtur, utan platserna delas ut i turordning. 
OBSERVERA att det är en person per enkät som gäller.
VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.
Anmälningsformulär

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Anmälan tillfälligt stängd

Nu har vi stängt anmälan för en stund. Imorgon kl 07.00 kommer vi dock att öppna den igen, denna gång får du anmäla dig tillantingen hel helg, bara lördag eller Ubara söndag. Man får plats i den ordning som mananmäler sig, dvs hel helgerna har inte längre förtur. 

Anmälan HEL HELG!!

Nu öppnar vi upp för anmälningar, men bara för dig som ska anmäla dig till HEL HELG.
OBSERVERA att det är en person per anmälningsblankett som gäller, eftersom det sitter ett automatiskt räkneverk kopplat dit, som stänger av när träffen är full.
VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.
Anmälningsformulär

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

RSS 2.0