LinköpingScrap 14-15 mars!!!

Är ni sugna på scrapträff?! 14-15 mars är det åter igen dags för LinköpingScrap. Har du inte bokat datumet redan, så gör det nu!
Platsen för träffen är Kungsbergsskolans matsal mitt i centrala Linköping (Drottningtorget 1). På plats i lokalen kommer Scrap-Perra att finnas med sin butik. 
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 09.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Fredagen den 20 februari kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE (som kommer så fort som möjligt) innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn): 
400 kr för hel helg
250 kr för antingen lördag eller söndag.
Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma. 
I priset ingår en välkomstpresent, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap! 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i Kungsbergsskolan, Drottninggatan 1, i Linköping), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i mars! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0