Anmälan HEL HELG mars 2017

Nu är det dags att anmäla sig till vårens LinköpingScrap, då vi också firar 10-års jubileum!

 

Idag släpper vi anmälningar endast för de som önskar vara HEL HELG. Anmälan håller öppet en vecka, till 3 februari kl 22.00. Om det finns platser kvar, öppnar vi upp för "vanlig" anmälan på fredag 10/2 kl 07.00

Platsen för träffen är Föreningshuset Fontänen (Västra Vägen 32, Linköping). På plats i lokalen kommer Scrapfabriken att finnas med sin butik. Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet! På lördagen låser vi upp dörrarna kl 10.00 och håller på till 22.30, på söndagen är det öppet mellan 09.30-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

 

Priset för träffen blir som följer: 

700 kr för hel helg 
450 kr för ett scrappande barn under 12 år 
OBS att träffen, vad gäller plats vid bord, mat, fika osv, endast är till för betalande gäster! Detta gäller både barn och vuxna. 

 

I priset ingår, förutom maten, en goodiebag, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap!  

Senast den 17/2 måste vi ha din betalning, annars finns det risk att du förlorar din plats. När du väl betalt är platsen bindande, dvs det går inte att få tillbaka pengarna om du senare väljer att inte komma, eller får förhinder av andra orsaker.

 

Anmälan: Klicka på länken med anmälningsformuläret nedan och fyll i formuläret. OBSERVERA att det är en person per anmälningsblankett som gäller!

 

Anmälningsformulär

 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta med som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Föreningshuset Fontänen, Västra Vägen 32, Linköping), inspireras, handla i vår gästande butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS!

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com


Jubileumsträff 11-12 mars!!!

Är ni sugna på scrapträff?! 11-12 mars är det åter dags för LinköpingScrap och denna gång är det dags att fira vårt 10-års jubileum! Ett jubileum som bjuder på lite extra jämfört med våra "vanliga" träffar.  

Platsen för träffen är Föreningshuset Fontänen, Vagnshallen i Linköping (Västra vägen 32). På plats i lokalen kommer Scrapfabriken att finnas med sin butik. Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen låser vi upp dörren kl 10.00 och stänger för dagen kl 22.30. På söndagen gäller tiderna 09.30-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag. 
Detta är en All-inclusive träff, där även mat ingår. Dessutom erbjuder vi denna gång bordsplacering för första gången, så var noga att ange i anmälningsformuläret om det är några speciella du vill sitta tillsammans med, eller om det inte spelar så stor roll var du hamnar. För att göra det lättare organisatoriskt, låter vi de deltagare som tänker vara med hela helgen ha förtur till platserna. 

Fredagen den 27 januari kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! och håller sen öppet en hel vecka, till fredag 3 februari kl 22.00. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Betalning ska ske inom 2 veckor annars tappar du din plats. Tänk på att om du delar din plats med någon annan, sker bordsplacering utifrån den person som har anmält platsen. Goodiebag tillkommer den person som har anmält platsen.  

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar fredagen den 10 februari kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi dig vänta på din bekräftelse!!

Anmälan är bindande! 

Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn): 
700 kr för hel helg
450 kr för endast lördag
350 kr för endast söndag

I priset ingår, förutom maten, en välkomstpresent, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap!

OBS att träffen, vad gäller plats vid bord, mat, fika osv, endast är till för betalande gäster! Detta gäller både barn och vuxna. 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Vagnshallen i Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 
Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com
Vi ser fram emot att få träffa dig i mars! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet".


RSS 2.0