Scrapträff 5-6 november!!!

Är ni sugna på scrapträff?! 5-6 november är det åter dags för LinköpingScrap. Har du inte bokat datumet redan, så gör det nu!

Platsen för träffen är Föreningshuset Fontänen, Vagnshallen i Linköping (Västra vägen 32). På plats i lokalen kommer Scrapfabriken att finnas med sin butik. 
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen låser vi upp dörren kl 10.00 och stänger för dagen kl 22.30. På söndagen gäller tiderna 09.30-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag. 

Detta är en All-inclusive träff, där även mat ingår. För att göra det lättare organisatoriskt, låter vi de deltagare som tänker vara med hela helgen ha förtur till platserna. 

Fredagen den 14 oktober kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! Detta formulär är öppet för "helhelgare" till söndag 16 oktober kl 23.59. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! OBS! Det gamla postgirot gäller inte längre, utan i bekräftelsemailet finns vårt nya bankgiro med. 

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar måndagen den 17 oktober kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi dig vänta på din bekräftelse!!

Anmälan är bindande! 


Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn): 

600 kr för hel helg
400 kr för endast lördag
300 kr för endast söndag

I priset ingår, förutom maten, en välkomstpresent, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap!

OBS att träffen, vad gäller plats vid bord, mat, fika osv, endast är till för betalande gäster! Detta gäller både barn och vuxna. 


Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Vagnshallen i Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i november! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet".


Höstens träff på gång!

Ni har väl inte missat att höstens upplaga av LinköpingScrap blir den 5-6 november!!! Två dagar av härlig scrap, skratt och shopping. Det kommer att gå att anmäla sig från och med den 14 oktober, men mer information om hur det går till kommer under veckan. Håll utkik efter det!
Hoppas vi ses!

RSS 2.0