Information om träffen i september

 
Nu är det dags att boka in datumet 29-30 september i kalendern. Då är det återigen dags för LinköpingScrap! 
På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Precis som de senaste gångerna kommer vi att prioritera de som väljer att komma hela helgen! Det har alltid varit vår ambition att så många som möjligt ska vara båda dagarna, eftersom det underlättar väldigt för oss rent praktiskt och administrativt. 

Fredagen den 7 september 
kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! Kl 00.00 (samma dag) kommer det formuläret att låsas. Under lördagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail. 

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar söndagen den 9 september kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!


Prislista: 
Hela helgen    500 kr 
Lördagen        350 kr
Söndagen       300 kr

Barn under 7 år är gratis. 
Barn mellan 7-15 år (som ska scrappa) kostar 200 kr för hel helg, 150 kr för lördag och 110 kr för söndag. För scrappande ungdomar under 18 år, som kommer ensam, vill vi ha målsmans godkännande. 
Person som inte scrappar (ex assistent) kostar 300 kr för hela helgen, 150 kr för en dag.   


Återigen vill vi uppmärksamma dig på att vi endast kommer att kunna tillgodose vissa allergier, vad gäller maten. Ansvaret att det blir rätt för alla är för stort och risken att det blir fel är uppenbar. Eftersom vi inte vill att våra gäster ska bli sjuka på grund av våra misstag, kommer vi bara att kunna tillgodose dem som är allergiska mot laktos, fisk, skaldjur och nötter. Dessutom kan vi tillgodose vegetarisk mat.Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng. 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: 
linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i september! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet"

RSS 2.0