Träff i november 2013

Det kommer att bli en LinköpingScrap-träff i höst!! Äntligen kan vi komma med ett glädjande besked. 9-10 november är helgen att boka in men vi vill observera er på att vi har en ny lokal denna gång. Vi kommer att hålla till i Kungsbergsskolans matsal, mitt i centrala Linköping (Drottningtorget 1).

Den nya lokalen innebär att vi inte kommer att ha riktigt så generöst med plats som vi har blivit vana vid, men vi hoppas att ni, liksom vi, tänker ”Finns det hjärterum...”

 

På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Precis som de senaste gångerna kommer vi att prioritera de som väljer att komma hela helgen! Det har alltid varit vår ambition att så många som möjligt ska vara båda dagarna, eftersom det underlättar väldigt för oss rent praktiskt och administrativt.

Fredagen den 18 oktober kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! Kl 00.00 (samma dag) kommer det formuläret att låsas. Under lördagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar söndagen den 20 oktober kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!

 

I skrivande stund har vi ännu inte kunnat ta några beslut om priser för höstens träff, men vi återkommer med det så fort vi räknat på det.

 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i Kungsbergsskolan, Drottninggatan 1, i Linköping), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i november! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet"


RSS 2.0