Anmälan är öppen!

Nu öppnar vi upp för anmälan till höstens LinköpingScrap 28-29 september. Följ länken nedan och fyll i formuläret så är du anmäld. 
 
Anmälningsformulär

LinköpingScrap 28-29 september

På fredag är det dags att börja anmäla sig till höstens scrapträff som återigen går av stapeln Föreningshuset Fontänen i Linköping!

I skrivande stund har vi ingen butik som kommer på träffen, men som vanligt erbjuder vi plats för att sälja/handla på loppisbordet! På lördagen låser vi upp dörrarna kl 10.00 och håller på till 22.30, på söndagen är det öppet mellan 09.30-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Priset är 700 kr för att vara med, oavsett om du väljer att vara med hela helgen eller bara en av dagarna.  Detta gäller även om du är ett scrappande barn.

OBS att träffen, vad gäller plats vid bord, mat, fika osv, endast är till för betalande gäster! Detta gäller både barn och vuxna. 

I priset ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag (endast lördag) samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till scrap-shopping och väldigt mycket scrap! På grund av ökade kostnader i form av hyra och mat, har vi valt att inte dela ut en goodiebag denna gång, då vi hellre behåller priset för träffen på samma nivå som förra gången. 

Anmälan är bindande, vilket innebär att du förbinder dig att betala din plats även om du senare ångrar dig eller något annat inträffar. Gör betalningen så fort som möjligt, dock senast 20 september. Tänk på att om du delar din plats med någon annan, sker bordsplacering utifrån den person som har anmält platsen samt att mat beställs utifrån beställarens eventuella matallergier.

Från och med fredag den 16 augusti kl 07.00 går det att anmäla sig via ett formulär som dyker upp här på sidan. 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta med som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Föreningshuset Fontänen, Västra Vägen 32, Linköping), inspireras, handla i vår gästande butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS!

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com


RSS 2.0