Anmälan till träffen 5-6 september

Nu är det dags att boka in datumet 5-6 september i kalendern. Då är det återigen dags för LinköpingScrap och vi öppnar härmed portarna för att ta emot din anmälan. 
På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Notera att butikerna har öppet under hela tiden, men börjar packa ihop kl 16.00 på söndagen.

3 butiker kommer att finnas på plats i våra lokaler och erbjuda oss härlig shopping:  StellasHandarbeta och Bildmålarna.

Förutom shoppingmöjligheter ingår mat, fika, inspiration, tävlingar och stora ytor i priset.

Anmälan sker i 2 steg.
Först följer du länken till vår anmälningsblankett och fyller i den. (Uppdaterad från förra gången) Det är viktigt (nästintill obligatoriskt) att du fyller i en mailadress, då all bekräftelse och all information skickas via mail.
Därefter betalar du in summan du ska betala till Åsa Ekholms plusgironummer: 1082582-6.

NOTERA ATT DET ÄR BETALNINGEN SOM RÄKNAS SOM ANMÄLAN.

Prislista:
Hela helgen   370 kr
Lördagen        260 kr
Söndagen       210 kr

Barn under 7 år är gratis.
Barn mellan 7-15 år (som ska scrappa) kostar 180 kr för hel helg, 130 kr för lördag och 100 kr för söndag. För scrappande ungdomar under 18 år, som kommer ensam, vill vi ha målsmans godkännande.
Person som inte scrappar (ex assistent) kostar 200 kr för hela helgen, 100 kr för en dag.  

Senast den 28 august behöver vi ha din anmälan. Återanmälan måste ske vid samma datum, för att du ska få pengarna tillbaka.
Det finns endast 50 platser, så hur länge vågar du vänta med din anmälan?!

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärrende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com


LinköpingScrap september 2009

Nu är det dags igen!!!

Helgen den 5-6 september kommer vi återigen att bjuda er på en fantastisk scrapstund. Stellas och Handarbeta är redan klart att de kommer med sina butiker.

Vissa delar är dock inte riktigt klara än, så vi har inte öppnat än för anmälningar, men det kommer vi att göra inom en snar framtid. Håll ögonen öppna!


RSS 2.0