Anmälan HEL HELG, LinköpingScrap 9-10 nov

Nu öppnar vi upp för anmälningar, men bara för dig som ska anmäla dig till HEL HELG.

OBSERVERA att det är en person per anmälningsblankett som gäller, eftersom det sitter ett automatiskt räkneverk kopplat dit, som stänger av när träffen är full.

VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.

Anmälningsformulär

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta med som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (i Kungsbergsskolans matsal, Drottningtorget 1, Linköping), inspireras, handla i våra gästande butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärrende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com


Träff 9-10 nov 2013

Nu är det bara ca 2 veckor kvar innan det är dags att anmäla sig för höstens LinköpingScrap-träff som går av stapeln 9-10 november. Påminner om att det är en ny lokal denna gång. Vi kommer att hålla till i Kungsbergsskolans matsal, i centrala Linköping (Drottningtorget 1).

På plats i lokalen kommer Scrap-Perra att finnas med sin butik.  

Det blir en del förändringar den här gången. Den nya lokalen är inte så välutrustad och generös med plats som vi är vana vid. Det innebär att vi är tvungna att plocka bort luncherna och middagen. Valmöjligheterna för vad du vill äta är dock väldigt stora, i och med närheten till city. OBS att det finns ingen möjlighet att låna plats i kylskåp för eventuell matlåda. Vi kommer att ha ett loppisbord, precis som vi brukar, men utrymmet kommer att vara mer begränsat.

Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn):
350 kr för hel helg
200 kr för antingen lördag eller söndag.

Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma. 

I priset ingår alltså goodiebag, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap! 

ANMÄLNINGSINFORMATION:

Precis som de senaste gångerna kommer vi att ge förtur åt de som väljer att komma hela helgen!

Fredagen den 18 oktober kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! Kl 00.00 (samma dag) kommer det formuläret att låsas. Under lördagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar söndagen den 20 oktober kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (matsalen i Kungsbergsskolan, Drottninggatan 1, Linköping), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i november! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet"


RSS 2.0