Inte många platser kvar nu

Vad roligt det är att så många vill komma till vår träff!!! Det finns dock fortfarande 3 platser kvar på lördagen och 8 på söndagen, så känner du dig sugen är det bara att hänga på!!

"Vanlig" anmälan

Nu öppnar vi anmälan för alla, det vill säga de som vill komma hela helgen har inte längre förtur.
Klicka på länken för att komma till anmälningsformuläret. 

Anmälan mars 2011 

Prislista:
Hel helg     400 kr
Lördag       290 kr
Söndag      230 kr

Ickescrappande medsittare, ex assistent: 200 kr hela helgen, 100 kr/dag
7-15 år som scrappar: 180 kr hela helgen, 130 kr lördag, 100 kr söndag
Barn under 7 år kommer gratis

Tänk på att det inte finns mer än 8 platser kvar, så vänta inte för länge! ;)Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Snart stopp

Bara 10 platser kvar nu!!! Hur länge vågar du vänta?! Se inlägget nedan för att anmäla dig.


Anmälan HEL HELG!!

Nu är det dags, men ENDAST FÖR DIG SOM VILL ANMÄLA DIG TILL HELA HELGEN. Kostnad för det är 400 kr och då ingår goodiebag, all fika och all mat.

Vid midnatt (ikväll) stänger anmälningarna. Under morgondagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar lördagen den 19 februari kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.
ANMÄLNING MARS 2011


Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vill du hjälpa oss?

Skulle du vilja hjälpa oss att sprida ryktet om träffen i mars? Klicka då på länken nedan så finner du en pdf-fil med ett informationsblad, som man sen kan skriva ut och hänga upp på ex arbetsplatsen.

Tack på förhand!!

Informationsblad, pdf-fil


RSS 2.0