Träffen är full

Träffen är full och anmälningsformuläret fungerar inte längre. Om du fortfarande är intresserad av att komma på vår träff, maila oss på linkopingscrap@gmail.com så hamnar du på reservlistan. 

Anmälan till LinköpingScrap 20-21 februari

Nu är det dags att anmäla sig till vårens LinköpingScrap.

Platsen för träffen är Föreningshuset Fontänen (Västra Vägen 32, Linköping). På plats i lokalen kommer Scrapfabriken att finnas med sin butik.
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.30, på söndagen är det öppet mellan 09.30-18.00. Massor av härligtscrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Priset för träffen blir som följer: 

600 kr för hel helg 
400 kr för ett scrappande barn under 12 år 

Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma.

I priset ingår välkomstpåse, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap!
Anmälan: Klicka på länken med anmälningsformuläret nedan och fyll i formuläret.
OBSERVERA att det är en person per anmälningsblankett som gäller. Vi kommer så forts om möjligt skicka dig en bekräftelse på att du fått plats, men din plats är inte giltig förrän du har betalt. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Bankgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail. OBSERVERA att vi har ett nytt bankgironummer, så att du som varit med förr inte skickar pengarna fel.

Senast den 12/2 måste vi ha din betalning, annars finns det risk att du förlorar din plats. När du väl betalt är platsen bindande, dvs det går inte att få tillbaka pengarna om du senare väljer att inte komma.

Anmälningsformulär

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta med som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Föreningshuset Fontänen, Västra Vägen 32, Linköping), inspireras, handla i vår gästande butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS!

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärrende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com


Scrapträff 20-21 februari!!!

Är ni sugna på scrapträff?! 20-21 februari är det åter igen dags för LinköpingScrap. Har du inte bokat datumet redan, så gör det nu!
Platsen för träffen är Föreningshuset Fontänen, Vagnshallen i Linköping (Västra vägen 32). På plats i lokalen kommer Scrapfabriken att finnas med sin butik. 
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.30, på söndagen är det öppet mellan 09.30-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag. 

Vi återgår till så som vi hade förr; en All-inclusive träff, där även mat ingår. Det innebär att vi även återgår till att låta de deltagare som tänker vara med hela helgen ha förtur till platserna.

Fredagen den 29 januari kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! Kl 00.00 (samma dag) kommer det formuläret att låsas. Under lördagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! OBS! Det gamla postgirot gäller inte längre, utan i bekräftelsemailet finns vårt nya bankgiro med. 

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar söndagen den 31 januari kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!


Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn): 

600 kr för hel helg
400 kr för endast lördag
300 kr för endast söndag

Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma. 
I priset ingår, förutom maten, en välkomstpresent, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap! 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Vagnshallen i Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i februari! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet".


RSS 2.0