Nästa LinköpingScrap 11-12 september

Nu är det dags att boka in datumet 11-12 september i kalendern. Då är det återigen dags för LinköpingScrap! 
På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!!

Nytt för i år
är att vi inte kommer att öppna upp för anmälningar än. Detta för att vi inte ska behöva jobba med anmälningarna mitt under semestern.
Den 20/8 är datumet att lägga på minnet, för då kommer du att kunna börja anmäla dig. Information om hur du gör för att anmäla dig kommer att finnas här på hemsidan samma dag.


Som vanligt är det ca 50 platser som kommer att finnas tillgängliga. Först till kvarn gäller.


Bra shoppingmöjligheter, mat, fika, inspiration, tävlingar och stora ytor ingår i priset.
Prislista:
Hela helgen   370 kr
Lördagen        260 kr
Söndagen       210 kr

Barn under 7 år är gratis.
Barn mellan 7-15 år (som ska scrappa) kostar 180 kr för hel helg, 130 kr för lördag och 100 kr för söndag. För scrappande ungdomar under 18 år, som kommer ensam, vill vi ha målsmans godkännande.
Person som inte scrappar (ex assistent) kostar 200 kr för hela helgen, 100 kr för en dag.Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi i LinköpingScrap längtar redan som tokar efter nästa träff! Hoppas att vi ses då!!!

RSS 2.0