Presenterar Sirap i Paris

Idag vill jag presentera en av våra sponsorer: Sirap i Paris. Ett stort tack till Malin och Clara för att ni är med och sponsrar vår träff!
Texten har vi fått av Malin och Clara.
 
 

Minns du när du var liten och stod i glasskiosken och det endast fanns smakerna jordgubb, päron och vanilj att välja på? Visst var det ändå ganska skönt? Idag översköljs vi dagligen och ständigt av en rad valmöjligheter och det borde väl bara vara till vår fördel. Eller?

Hos Sirap i Paris tänker vi att bland det dyrbaraste vi har nu för tiden är vår egen tid. Alltför många valmöjligheter kan stjäla tid som vi hellre egentligen skulle använda till att vara kreativa. Så Sirap i Paris gör jobbet åt dig istället! Vi väljer ut ett noggrant sortiment från de bästa leverantörerna; vi väljer den bästa tejpen och de mest användbara färgerna på cardstock, vi spanar efter nyheter och följer trenderna åt dig, så att du i lugn och ro kan ägna dig åt skapandet istället. Detta ger i gengäld Dig som kund enkelhet,trygghet och smidighet, något som vi också blivit enormt uppskattade för hos våra kunder. Och allt detta med bästa möjliga kundservice- såklart!

Varmt välkommen in i vår webshop! www.sirapiparis.se

Gilla oss gärna på Facebook https://www.facebook.com/pages/Sirap-i-Paris/317818855056686?ref=bookmarks och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0