Nytt om träffen 27-28 september

Hello på er i sommarvärmen.

Goda nyheter! På fredag, den 1 augusti, kommer vi att öppna upp för anmälningar till höstens LinköpingScrap 27-28 september. Vi håller även denna gång till i Kungsbergsskolans matsal i Linköping och vår fantastiska Scrap-Perra ställer upp med sin butik!!

Nytt för i år är att vi återgår till hur det var förr med anmälningarna: ingen har förtur, utan när vi öppnar är det antingen för hel helg eller bara en av dagarna. Det är dock mest förmånligt att gå båda dagarna: hel helg kostar 400 kr, bara en dag kostar 250 kr.

Nytt är också att anmälan är bindande från och med du betalat in avgiften, vilket måste göras senast 14 dagar innan träffen. Har du inte betalat då, förlorar du din plats.

Som vanligt kommer anmälningarna att ske via ett formulär här på hemsidan. Eftersom det är semestertider, öppnar inte formuläret förrän kl 10.00.

Varmt välkomna till LinköpingScrap!!!

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i Kungsbergsskolan, Drottninggatan 1, i Linköping), inspireras, handla i butiken, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com


RSS 2.0