LinköpingScrap 5-6 april

Är ni sugna på scrapträff?! 5-6 april är det åter igen dags för LinköpingScrap. Har du inte bokat datumet redan, så gör det nu!
Platsen för träffen är Kungsbergsskolans matsal mitt i centrala Linköping (Drottningtorget 1). På plats i lokalen kommer Scrap-Perra att finnas med sin butik. 
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 09.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.

Precis som de senaste gångerna kommer vi att prioritera de som väljer att komma hela helgen! Det har alltid varit vår ambition att så många som möjligt ska vara båda dagarna, eftersom det underlättar väldigt för oss rent praktiskt och administrativt. 
Om ni är flera som vill dela på en plats under helgen är det okej men det får skötas privat. Platsen har bara en goodiebag så om ni vill dela får även detta skötas privat. 

Onsdagen den 19 mars kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! Kl 00.00 (samma dag) kommer det formuläret att låsas. Under torsdagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.
Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar fredagen den 21 mars kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!

Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn): 
350 kr för hel helg
200 kr för antingen lördag eller söndag.
Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma. 
I priset ingår alltså goodiebag, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap! 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i Kungsbergsskolan, Drottninggatan 1, i Linköping), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i april! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet"

RSS 2.0