Dementi!

Vi ber om ursäkt för att en gammal information stod med på brevet du som anmäld fått hemskickad. I brevet står nämligen att butikerna inte tar kort, vilket är HELT FEL! Alla de tre butikerna har kortbetalnings-möjlighet!!

Vi ber om överseende för vårt misstag.

STOP!!

På 20 minuter har vi redan fyllt kvoten, så nu får man inte längre anmäla sig.

Är du intresserad av att stå på en reservlista, går det bra att maila oss på linkopingscrap@gmail.com

Anmälan HEL HELG

Nu är det dags, men ENDAST FÖR DIG SOM VILL ANMÄLA DIG TILL HELA HELGEN. Kostnad för det är 400 kr och då ingår goodiebag, all fika och all mat.

Vid 23.45 (ikväll) stänger anmälningarna. Under morgondagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar på söndag (25/9) kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.
Anmälan oktober 2011, hel helg

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Ny butik

Jag har en rolig och en tråkig nyhet. Den tråkiga nyheten är att eftersom Scraphimlen håller på att lägga ner, kommer den butiken tyvärr inte att närvara vid vår träff.

Den roliga nyheten är att vi har en ny butik som kommer istället, nämligen Nettans Scrapbookin4you!

Kika gärna in i butikerna, vars länkar du hittar här till höger och börja "sondera terrängen".

17 dagar till anmälningssläpp

Nu är det bara 17 dagar kvar tills det går att börja anmäla sig!! Observera ännu en gång att då är det bara anmälning för HEL HELG som gäller! Från kl 07.00-23.45 den 23/9 går det att anmäla sig till HEL HELG, därefter stängs anmälan i ett dygn medan vi går igenom, räknar och bekräftar de som fått plats.

Om det finns platser kvar, öppnar vi upp för en "vanlig" anmälan den 25/9. Då har helhelgare inte längre förtur, utan platserna fördelas i den ordning anmälan kommer in.

Det har börjat "ramla in" lite sponsorbidrag. Titta här i högerkanten för att se vilka fantastiska företag det är som valt att sponsra oss! TACK!!

Det börjar kännas att det närmar sig så smått! :D

RSS 2.0