Tema på namnskylten

Temat på årets namnskylt kommer att bli FÄRGGLATT. Du väljer själv om du vill göra den i förväg eller på plats i lokalen.
På kvällen kommer vi sedan att använda namnskyltarna i ett lotteri. Vi i LinköpingScrap kommer också att välja ut en skylt som vi tycker har tolkat temat bäst och ge ett extra pris till den vinnaren.


FULLT!!

Det tog inte många timmar, men det är redan fullt!!! Vi ber er att vänta med fortsatta anmälningar tills Åsa hunnit i fatt med bekräftelsemail och därmed också en fullständig bild över hur det ser ut.

Anmälan för september 2010

Nu är det dags att anmäla sig till LinköpingScrap som i höst blir den 11-12 september.
På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Vi ber er, av hänsyn till de förberedelser både vi och butikerna måste göra innan träffen, att respektera starttiden (10.00).

2 butiker är än så länge klara och kommer att finnas på plats i våra lokaler och erbjuder oss härlig shopping: Designat och Prickiform

Förutom shoppingmöjligheter ingår mat, fika, inspiration, tävlingar och stora ytor i priset. 

Återigen vill vi uppmärksamma dig på att vi endast kommer att kunna tillgodose vissa allergier, vad gäller maten. Ansvaret att det blir rätt för alla är för stort och risken att det blir fel är uppenbar. Eftersom vi inte vill att våra gäster ska bli sjuka på grund av våra misstag, kommer vi bara att kunna tillgodose dem som är allergiska mot laktos, fisk, skaldjur och nötter. Dessutom kan vi tillgodose vegetarisk mat.
Du som har övriga allergier ber vi kontakta matansvariga på mailadress: snorsk@hotmail.com (Sara) eller eva.landersberg@tele2.se (Eva).  

Anmälan sker i 2 steg.
Först följer du länken till vår anmälningsblankett och fyller i den. Det är viktigt att du fyller i en mailadress, då all bekräftelse och all information skickas via mail.
Vänta på att du fått en bekräftelse ifrån Åsa, innan du därefter går på steg 2, som är att betala in avgiften. Postgironumret kommer att finnas med i bekräftelsemailet.
Åsa hälsar att du inte ska bli orolig om det dröjer några dagar innan du får bekräftelsemailet.

Prislista:
Hela helgen   370 kr
Lördagen        260 kr
Söndagen       210 kr

Barn under 7 år är gratis.
Barn mellan 7-15 år (som ska scrappa) kostar 180 kr för hel helg, 130 kr för lördag och 100 kr för söndag. För scrappande ungdomar under 18 år, som kommer ensam, vill vi ha målsmans godkännande.
Person som inte scrappar (ex assistent) kostar 200 kr för hela helgen, 100 kr för en dag.  

Senast den 5 september behöver vi ha din anmälan. Återanmälan måste senast ske vid samma datum, för att du ska få pengarna tillbaka.
Det finns endast 55 platser, så hur länge vågar du vänta med din anmälan?!

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Handarbeta kan inte komma

På grund av personliga skäl kommer Handarbeta tyvärr inte att kunna ställa upp med sin butik hos oss. Det är mycket tråkigt och vi jobbar febrilt med att se om vi kan hitta en ersättare.

Bara en vecka tills vi öppnar för anmälan!

Nedräkning!

Så var vi inne i augusti månad och LinköpingScrap närmar sig med stormsteg. Vi vill påminna dig om att vi kommer att öppna för anmälningar den 20 augusti.

Just nu är 2 butiker är klara: designat och Handarbeta. Vi kommer alltså att kunna erbjuda underbar shopping! Missa inte tillfället att vara med och scrappa i goda vänners lag. Mer info kan du läsa om i det förra inlgget.   

RSS 2.0