Anmälan för mars 2010

Nu är det dags att boka in datumet 20-21 mars i kalendern. Då är det återigen dags för LinköpingScrap och vi öppnar härmed portarna för att ta emot din anmälan. 
På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Notera att butikerna har öppet under hela tiden, men börjar packa ihop kl 16.00 på söndagen. 

2 butiker är än så länge klara och kommer att finnas på plats i våra lokaler och erbjuder oss härlig shopping: Designat och Handarbeta

Förutom shoppingmöjligheter ingår mat, fika, inspiration, tävlingar och stora ytor i priset.

Nytt för i år är att vi endast kommer att kunna tillgodose vissa allergier, vad gäller maten. Ansvaret att det blir rätt för alla är för stort och risken att det blir fel är uppenbar. Eftersom vi inte vill att våra gäster ska bli sjuka på grund av våra misstag, kommer vi bara att kunna tillgodose dem som är allergiska mot laktos, fisk, skaldjur och nötter. Dessutom kan vi tillgodose vegetarisk mat.
Du som har övriga allergier ber vi kontakta matansvariga på mailadress: snorsk@hotmail.com (Sara) eller eva.landersberg@tele2.se (Eva).  

Anmälan sker i 2 steg.
Först följer du länken till vår anmälningsblankett och fyller i den. Det är viktigt (nästintill obligatoriskt) att du fyller i en mailadress, då all bekräftelse och all information skickas via mail.
Därefter betalar du in summan du ska betala till Åsa Ekholms plusgironummer: 1082582-6.

NOTERA ATT DET ÄR BETALNINGEN SOM RÄKNAS SOM ANMÄLAN.

Prislista:
Hela helgen   370 kr
Lördagen        260 kr
Söndagen       210 kr

Barn under 7 år är gratis.
Barn mellan 7-15 år (som ska scrappa) kostar 180 kr för hel helg, 130 kr för lördag och 100 kr för söndag. För scrappande ungdomar under 18 år, som kommer ensam, vill vi ha målsmans godkännande.
Person som inte scrappar (ex assistent) kostar 200 kr för hela helgen, 100 kr för en dag.  

Senast den 12 mars behöver vi ha din anmälan. Återanmälan måste senast ske vid samma datum, för att du ska få pengarna tillbaka.
Det finns endast 50 platser, så hur länge vågar du vänta med din anmälan?!

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Nytt datum satt!!!

Vi har bestämt vilket datum vårens träff kommer att äga rum: 20-21 mars 2010. Boka in det i era kalendrar! Vi återkommer med mer information och start av anmälningar om ca 1 vecka.

RSS 2.0