Namnskylt

Nu ska vi presentera temat för vårträffens namnskylt. Precis som vanligt väljer du själv om du vill skapa din namnskylt innan träffen, eller som en uppstart när du väl kommer dit. Temat denna gång är VÅRKÄNSLOR. Kan kännas långt bort, men förhoppningsvis har vi fått lite mer av den varan när träffen går av stapeln. ;)


Anmälan

Nu öppnar vi upp för "vanliga" anmälningar. Det innebär att helhelgarna inte längre har förtur, utan platserna delas ut i turordning. 
VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.
Anmälningsformulär

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Slut för idag

Nu stänger vi för anmälningar en stund. Det ser inte ut som att vi fyllt träffen, utan sannolikt är att vi kommer att öppna upp för vanliga anmälningar (då helhelgarna inte längre har förtur) på söndag (12/2) kl 07.00.

Snart dags för anmälning + nyheter

Bara fyra dagar kvar tills du kan anmäla dig till hel helg. Kl 07.00 är det som gäller. Två viktiga nyheter kommer här:

NYHET NUMMER 1: Vi har ett sista datum för att betala in anmälningsavgiften. Som vanligt gäller att inte betala förrän du fått bekräftelse, men sen gäller det att betala in så fort som möjligt. Har du inte betalat innan 4 mars kommer du att automatiskt förlora din plats!

NYHET NUMMER 2:
Det sitter ett automatiskt räkneverk på anmälningsformuläret, som gör att när det når en viss kvot (dvs fyllt antalet deltagarplatser) kommer enkäten automatiskt att stängas av. Detta betyder att om du försöker anmäla dig (innan kl 23.45 på fredag, då vi ändå kommer att stänga enkäten) och det inte fungerar, är det för att träffen är full. Då hänvisas du till vår mail: linkopingscrap@gmail.com för att ställa dig på köplats.

Nästa vecka kommer vi sedan att gå ut med temat för namnskylten, så att ni som fått plats har möjlighet att jobba med den hemma om man vill.

RSS 2.0