Scrapträff 23-24 september!!!

Är ni sugna på scrapträff?! 23-24 september är det åter dags för LinköpingScrap.  

Platsen för träffen är Föreningshuset Fontänen, Vagnshallen i Linköping (Västra vägen 32). På plats i lokalen kommer Scrapfabriken att finnas med sin butik. Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

På lördagen låser vi upp dörren kl 10.00 och stänger för dagen kl 22.30. På söndagen gäller tiderna 09.30-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag. 

Detta är en All-inclusive träff, där även mat ingår. Dessutom erbjuder vi bordsplacering, så var noga att ange i anmälningsformuläret om det är någon/några speciella du vill sitta tillsammans med, eller om det inte spelar så stor roll var du hamnar. 

Nytt för i år är att du inte längre kan betala bara för en dag, utan priset är 700 kr för att vara med, oavsett om du sen väljer att vara med hela helgen eller bara en av dagarna.  

Fredagen den 18 augusti kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan och den håller öppet en hel vecka, till fredag 25 augusti  kl 22.00. Anmälan är bindande, vilket innebär att du förbinder dig att betala din plats även om du senare ångrar dig eller något annat inträffar. Gör betalningen så fort som möjligt, dock senast 31 augusti. Tänk på att om du delar din plats med någon annan, sker bordsplacering utifrån den person som har anmält platsen. Goodiebag tillfaller den person som har anmält platsen.  

 

Återigen: anmälan är bindande! 

Priset för träffen blir 700 kr (gäller både vuxna och scrappande barn): 

I priset ingår en goodiebag, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag (endast lördag) samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap!

OBS att träffen, vad gäller plats vid bord, mat, fika osv, endast är till för betalande gäster! Detta gäller både barn och vuxna. 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Vagnshallen i Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com Vi ser fram emot att få träffa dig i mars! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0