"Vanlig anmälan!"

Det finns endast 2 platser/dag kvar att fylla till LinköpingScrap och nu öppnar vi upp för "vanlig" anmälan. Det innebär att de som vill komma hel helg inte längre har förtur utan platserna går åt i den ordning som ni tar dem.

Priset för träffen blir som följer: 

600 kr för hel helg 
400 kr för ett scrappande barn under 12 år
400 kr för endast lördag
300 kr för endast söndag
OBS att träffen, vad gäller plats vid bord, mat, fika osv, endast är till för betalande gäster! Detta gäller både barn och vuxna. 

I priset ingår, förutom maten, en välkomstpresent, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap!

Anmälan: Klicka på länken med anmälningsformuläret nedan och fyll i formuläret. OBSERVERA att det är en person per anmälningsblankett som gäller!

Vi kommer så fort som möjligt skicka dig en bekräftelse på att du fått plats, men din plats är inte giltig förrän du har betalt. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Bankgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Senast den 28/10 måste vi ha din betalning, annars finns det risk att du förlorar din plats. När du väl betalt är platsen bindande, dvs det går inte att få tillbaka pengarna om du senare väljer att inte komma.

Anmälningsformulär

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta med som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Föreningshuset Fontänen, Västra Vägen 32, Linköping), inspireras, handla i vår gästande butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS!

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0