Scrapträff 20-21 februari!!!

Är ni sugna på scrapträff?! 20-21 februari är det åter igen dags för LinköpingScrap. Har du inte bokat datumet redan, så gör det nu!
Platsen för träffen är Föreningshuset Fontänen, Vagnshallen i Linköping (Västra vägen 32). På plats i lokalen kommer Scrapfabriken att finnas med sin butik. 
Dessutom erbjuder vi, som vanligt, plats för att sälja/handla på loppisbordet!

lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.30, på söndagen är det öppet mellan 09.30-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag. 

Vi återgår till så som vi hade förr; en All-inclusive träff, där även mat ingår. Det innebär att vi även återgår till att låta de deltagare som tänker vara med hela helgen ha förtur till platserna.

Fredagen den 29 januari kl 07.00 kommer en länk för ett anmälningsformulär att dyka upp här på hemsidan. Det formuläret gäller endast anmälningar för hel helg! Kl 00.00 (samma dag) kommer det formuläret att låsas. Under lördagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! OBS! Det gamla postgirot gäller inte längre, utan i bekräftelsemailet finns vårt nya bankgiro med. 

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar söndagen den 31 januari kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!


Priset för träffen blir som följer (gäller både vuxna och scrappande barn): 

600 kr för hel helg
400 kr för endast lördag
300 kr för endast söndag

Barn som inte scrappar måste pga utrymmesbrist stanna hemma. 
I priset ingår, förutom maten, en välkomstpresent, förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt dricka, frukt och godis, tävlingar, härligt umgänge, möjlighet till fantastisk scrap-shopping och väldigt mycket scrap! 

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (Vagnshallen i Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32), inspireras, handla i vår butik, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! 

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i februari! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet".


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej tjejer. Linköpings brutta här som gärna vill komma i kontakt. Kan ni maila vore det topp kram!

2016-01-18 @ 23:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0