Anmälan HEL HELG

Nu är det dags, men ENDAST FÖR DIG SOM VILL ANMÄLA DIG TILL HELA HELGEN. Kostnad för det är 400 kr och då ingår goodiebag, all fika och all mat.

Vid 23.45 (ikväll) stänger anmälningarna. Under morgondagen kommer vi att gå igenom anmälningarna och skicka bekräftelser till de som fått plats. VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.

Om det sen finns platser kvar, kommer vi att öppna upp en ny omgång anmälningar på söndag (25/9) kl 07.00. Det är ett "vanligt formulär" där man kan anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna. Här har "helhelgarna" ingen förtur, utan platserna delas ut i turordning. Även här ber vi er vänta på din bekräftelse!!

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.
Anmälan oktober 2011, hel helg

Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Kommentarer
Postat av: Tussemaja

Sidan går inte att hitta för att anmäla sig :-(

2011-09-23 @ 07:08:35
URL: http://tussemaja.blogspot.com
Postat av: Tussemaja

Det funkade om man ändrade ä till a :-)

2011-09-23 @ 07:12:16
URL: http://tussemaja.blogspot.com
Postat av: Petra

Det var konstigt, för jag lyckades precis anmäla åt en kompis. Prova igen, annars kanske du har någon form av pop-up inställning som blockar, då fönstret öppnas i ett nytt fönster.// Petra

2011-09-23 @ 07:12:36
Postat av: Tussemaja

Jag lyckades. Det öppnades i nytt fönster men web adressen var med ett ä i stället för ett a.

2011-09-23 @ 18:02:09
URL: http://tussemaja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0