LinköpingScrap 5-6 mars 2011!!!

Nu är det dags att boka in datumet 5-6 mars i kalendern. Då är det återigen dags för LinköpingScrap! 
På lördagen har vi öppet mellan kl 10.00-22.00, på söndagen är det öppet mellan 10.00-18.00. Massor av härligt scrappande!!! Detta är en träff som passar både dig som är nybörjare och dig som varit med ett tag.


Nytt för i år
är att vi kommer att prioritera de som väljer att komma hela helgen! (systemet för det kan du läsa lite längre ner) Det har alltid varit vår ambition att så många som möjligt ska vara båda dagarna, eftersom det underlättar väldigt för oss rent praktiskt och administrativt.

Precis som förra året, kan man inte anmäla sig än. Datum för när vi släpper anmälningsformulären har vi inte riktigt bestämt än och vi ber att få återkomma i ärendet.
Redan nu vill jag dock berätta att det första dygnet är det bara ett anmälningsformulär som gäller för helhelgare! Detta formulär kommer att låsas efter 24 timmar. När det först dygnet har gått och om det fortfarande finns platser kvar, kommer ett nytt anmälningsformulär som precis som tidigare år, går att välja dagar på. De platser som finns kvar efter första dygnet, ges sedan ut i den ordning som de kommer in, dvs från andra dygnet gäller inte längre någon förtur! 


Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta ner som betalande gäst?!  Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokeler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.

Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Vi ser fram emot att få träffa dig i mars! Både om du är nybörjare eller "gammal i gemet"

Välkomna!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0