Vanlig anmälan

Nu öppnar vi upp för "vanliga" anmälningar, dvs det går bra att anmäla sig antingen till hela helgen eller bara till en av dagarna.
 
OBSERVERA att det är en person per anmälningsblankett som gäller!
 
VÄNLIGEN VÄNTA PÅ DIN BEKRÄFTELSE innan du går vidare med betalningen! Postgironumret kommer att finnas med i ditt bekräftelsemail.
 
Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret.
Anmälningsformulär
 
Är du nyfiken på scrapbooking, men vill inte sitta med som betalande gäst?! Då är du välkommen att hälsa på oss i våra lokaler (matsalen i John Bauers Gymnasium, Teknikringen 3 i Linköping), inspireras, handla i våra gästande butiker, prata och ställa frågor till de sittande gästerna. DETTA ÄR HELT GRATIS! Fika finns att köpa till en billig peng.
 
Har du några frågor, eller vill komma i kontakt med oss i något ärrende, når du oss på mail: linkopingscrap@gmail.com

Kommentarer
Postat av: Charlotta / La Vikinga

Hej!

Vill bara fråga om ni redan nu vet när höstens träff kommer att äga rum? Jag såg informationen om denna träff lite sent så jag kan inte komma den här gången, men kanske nästa gång?

Charlotta / La Vikinga

2013-02-26 @ 21:51:42
URL: http://lavikingascrapp.blogspot.se/
Postat av: Petra

Hej!

Än så länge vet vi inte när höstens träff kommer att gå av stapeln, men räkna med att det blir i september. Vi kommer att bestämma nytt datum så fort den här träffen är klar och då skriver vi det här på sidan och på vår FB sida.

// Petra

2013-02-28 @ 17:14:07
URL: http://linkopingscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0